Rodičovské požehnání snoubencům

11. 8. 2010 20:36
Rubrika: modlitby

 

RODIČOVSKÉ POŽEHNÁNÍ SNOUBENCŮM

Pane Ježíši, svěřujeme Ti nyní děti, které jsi nám svěřil a které jsme doposud měli ve své péči. Odevzdáváme Ti je, abys mohl konat v jejich životě – ne podle naší představy, ale podle své moudrosti a lásky.

Pane Ježíši, vstupují dnes na společnou cestu životem. Ve Tvém jménu jim žehnáme a vyprošujeme pro ně pokoj duše, čistotu srdce a osvobození od zlých myšlenek, slov a skutků.

Žehnáme jim a vyprošujeme vzájemnou lásku, radost a pokoj, životní moudrost, chuť k modlitbě a k plnění svých povinností, srdce plné lásky k Tobě a k lidem.

Chraň je v životě před úklady Zlého a před závislostmi všeho druhu a uzdrav svou láskou všechna citová zranění jejich srdcí.

Požehnej jim a dej vše potřebné pro život v manželství. Požehnej i nám, abychom přijali novou roli a etapu života. Chceme ji naplňovat Tvojí trpělivostí, moudrostí a láskou.

Žehnáme ve Tvém jménu ... a ..., aby byli zdraví  duševně i tělesně, aby přišli do nebe s celou rodinou.

Pane Ježíši, děkujeme Ti, že při nich stojíš a že jim žehnáš.

Amen.

 

Zobrazeno 5293×

Komentáře

pastorasi

Krásné požehnání. Kéž se tak stane. Amen.

HelenaH

Krásné-a ještě pokusit se o skoro nemožné-nést je v modlitbách ve svém srdci, žehnat jim neustále a nekecat jim do života. O to se pokoušíme už skoro 10 let, co jsme tchýně a tchán....:-)

Karel-čtvrtý

Perfektní. Děkuji.<br />
Zkopírováno a pečlivě uloženo - Mám 3 syny, tak by se to mohlo třeba hodit :-)))

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio