pořad TV NOE K NÁVŠTĚVĚ PAPEŽE

24. 7. 2009 10:58

V souvislosti s blížící se návštěvou Benedikta XVI. v České republice odvysílá TV Noe v pátek 24.7.2009 ve 20.05 hodin besedu u kulatého stolu s tiskovou mluvčí ČBK Irenou Sargánkovou, bývalým velvyslancem u Svatého stolce Pavlem Jajtnerem a vedoucím Sekce pro mládež ČBK P. Vítem Zatloukalem.

Ostrava: Ve dnech 26.-28.9.2009 zavítá do ČR papež Benedikt XVI. Pro celou naši zemi je to velká pocta a pro katolické křesťany také důvod k radosti, protože přichází otec, který nás chce upevnit ve víře a posilnit v naději a lásce.

Tak mimořádná návštěva vyžaduje samozřejmě patřičnou přípravu, ať duchovní či organizační. Televize NOE připravila na pátek 24.7. ve 20.05 hodin besedu u kulatého stolu nazvanou "Benedikt XVI. v České republice", jejíž záměrem je poukázat na pastorační rozměr této návštěvy, ale také informovat všechny zájemce o důležitých technických a organizačních aspektech.

Pozvání do studia přijali:

- RNDr. Irena Sargánková, CSc., tisková mluvčí České biskupské konference,

- Ing. Pavel Jajtner, bývalý velvyslanec České republiky u Svatého stolce,

- P. Vít Zatloukal, vedoucí Sekce pro mládež České biskupské konference.

Již nyní je možné ptát se hostů na cokoli souvisejícího s návštěvou Svatého otce v ČR, a to formou mailu na adrese [email protected], SMS-zprávou na čísle +420 775 177 377. Během pátečního přímého přenosu lze volat přímo do studia na číslo +420 595 177 377.

(INFORMACE Z WWW.CIRKEV.CZ)

Zobrazeno 938×

Komentáře

alimduL

Výborný pořad, plno jasných konkrétních informací o jednotlivých dnech návštěvy papeže! Je třeba tyto informace dávat dál všem ve farnosti kolem nás a také pomoci váhajícím rozhodnout se pro osobní účast.

alimduL

Mnoho odpovědí na konkrétní otázky se dozvíme rozkliknutím dotazu na adrese:<br />
<br />
http://www.biskupstvi.cz/papezvbrne/

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio